Monday, March 30, 2009

< comot >





wahhhh...arinih gila update blog la plk heheheee...ni pasai baby aku la apa lagi kan.ari pa tah aku pun x ingat :)balik keja p ambk baby aku then terus g jusco bawak bebudak ni p jln2,al maklumlah dah abih sekolah so enjoy la sket,ajak aku p sana p sini,penat b'jln singgah mkn aiskrim.apalagi baby aku tu pantang tngk org mkn,lmbt suap dia tarik tngn kita masuk mulut dia abih b'comot(seronok bila tngk baby aku mkn ni b'selera mcm ibu & ayah dia la jgk)ushar bdn la beb.....

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~