Monday, October 12, 2009

At ZoO TaipinG...

jalan2 dihujung minggu...

sama2 montel & tembam...ish..ishh..

first time nabihah tngk the real animal secara dekat...

puteri aku x brp excited pon...huhuhuuu


sabtu yg lepas aku p zoo taiping family aku ngan family abg aku,kira 2 biji keta la...1 mana muatkan,tapi pic abg aku x dak pon ish..ishhh kalo x blh tngk sikembaq tu kan...mak aihh nak masuk zoo pon punyala mahai sekarang ni RM 12rngt,nasib baik la dpt diskaun 20% coz puteri aku ahli kelab NURI kalo x berat jgkla kan dia kira sekali ngan train dlm tu kira free la kalo naik train tu...park x taula brp coz abg aku bayaq,nak masuk toilet pon 3 kupang,tapi memang puas hati la jln2 dlm tu,tapi binatang dlm tu mcm x berubah pon sama ja...(brp bnyk punya tapi da...)yg bestnyer air botol hubby aku dicuri oleh monyet liar kat situ heheee....( menjerit aku )



2 comments:

sI tEDI said...

lama gila x g zoo.. kali terakhir.. adalah dlm 20 thn..

wal hal zoo melaka sekangkang kera je dr rumah.. ekekekke

"myheart"-abieyazaly- said...

lorrrr ya ka...x penah p lg zoo melaka teringin la jgk....huhuuu bila nak p nih.

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~