Thursday, January 14, 2010

CONTEST ' TIRU MACAM SAYA '

Salam semua...nak tngk Batik & Sutera Terengganu sila terjah ke http://walaibatikku.blogspot.com/2009/12/contest-tiru-macam-saya.html di samping tu blh la join contest yg dianjurkan,senang & mudah nak join.silakan lah jng segan2....






Contest ni sambil-sambil mempromosikan Batik & Sutera Terengganu & Blogshop ni. Berikut adalah syarat-syarat Contest ni:-


Mesti mempunyai blog & menjadi FOLLOWER di Walai Batikku-OK

Letakkan Banner Contest ini & Banner Walai Batikku di sidebar anda. Banner tersebut mestilah dilinkkan ke http://walaibatikku.blogspot.com/2009/12/contest-tiru-macam-saya.html & Banner Walai Batikku dilinkkan http://walaibatikku.blogspot.com/ -OK

Letakkan link Walai Batikku di blog list anda -OK

Buat satu entry mengenai contest ini -OK

Uploadkan 1 gambar shj iaitu gambar berpakaian Batik (pario pun blh), tak kisah la sama ada anda sendiri @ saudara anda. Kalau bergambar ramai2 nyatakan mana satu anda. tak kisah batik yang anda pakai tu mahal @ murah, pario @ sebaliknya, batik urban ker asalkan jangan berbatik sarung sudah la yer..


ha... ni bj batik kan !!yg dihadiahkan oleh mak aku,aku suka sngt pakai bj ni sebabnya x panas,mak aku bg masa p terengganu dulu...tapi sayangnya aku dah x blh pakai sebabnya aku sekarang ni dah gemokkkkk huwahaha....
Terbuka kepada lelaki & perempuan

Ceritakan serba sedikit tenttang pakaian batik tersebut

Tinggalkan link entry anda di ruangan komen di bawah

Tarikh tutup contest ni adalah pada 30 Jan 2010

Hadiah yang bakal di terima dirahsiakan terlebih dahulu dan yang pastinya hadiah tempat pertama semestinya istimewa..
 
p/s: jng tunggu lama2
 

4 comments:

ZHASLIN said...

Hi..

Wah cantik pemandangan.. x pe kalau dah berisi sikit beli yg lain..

rasanya ada syarat yg x berapa nak complete la..

banner kena ada dua yang banner contest tu kena link ke http://walaibatikku.blogspot.com/2009/12/contest-tiru-macam-saya.html#comments

& banner walaibatikku x de la.. yg ni kena link ke http://walaibatikku.blogspot.com

saya pun x jumpa la bloglist tu tertinggal kot.. nanti update k

UnGu VioLet said...

wah.. comeynyer akak baju tue.. all the best sis..

"myheart"-abieyazaly- said...

ok zhaslin ...sy dah update.

"myheart"-abieyazaly- said...
This comment has been removed by the author.

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~