Friday, July 16, 2010

20 Things About Me

Aku kena tag lagi,ha kali nih... 20 Things About Me ..menarik sngt kah aku ni????hehehee...tapi kalo hampa nak tau blh jgk sat na aku jwb :p...

Anyway , thanks to http://lolipop234.blogspot.com/  coz sudi tag .. ;)

20 Things About Me

1. Aku baru ada seorang puteri comei...

NURUL AQILAH NABIHAH

2. Aku mempunyai seorang hubby yg agak handsome jgkla(kira sedap mata memandang bg aku la kan)..

MUHAMMAD PAIZAL

3 . Aku mempunyai mak & ayah yg begitu mengambil berat tentang aku...


4. Alhamdulillah aku dah bekerjaya & dah ada segala2nya cukup bt aku...

5. Aku cepat marah (dlm usaha utk kurangkan)...

6. Aku memang kuat bebai (tarik muka brp inci pon aku x tau)...

7. Aku x suka org ckp bohong walaupon kadang2 tu aku ada jgk cakap bohong :p...

8. Aku suka sngt mandi a.k.a berendam dlm sungai,laut dsg...

9. Ayam goreng kegemaran aku (segera/masak sendiri/mak masak/free lg aku suka)...

10. Aku suka makan angin kat mana2 saja yg aku rasa nak p ..

11. Aku suka make up org a.k.a cantikan org...

12. Aku suka kata kat org a.k.a mengumpat (aku selalu kena marah ngan hubby)...

13. Aku kuat tido... zzzzzz

14. Aku suka membeli-belah...kalo ada duit pantang dengaq...

15. Aku suka jgk masak w/pon aku masak x sedap hehehee...

16. Aku suka berkhemah x kira pantai,hutan,sungai semua aku terjah...

17. Aku takut pacat a.k.a haiwan yg x berkaki... opss geli

18. Aku sngt sensitive,ketegaq,x sabaq,melawan dll...

19. Aku suak bawa anak aku jln2 & mkn...

20. Tapi aku akan terus berusaha menjadi ibu,isteri,anak,kawan yg baik & penyayang pd semua IsyaAllah...amin

fuhhhhh DONE..20 things about me:P ...so aku nak tag pada sapa yg rasa nak bt silakan... !!!!!!!!!

2 comments:

kakyong said...

ohhooo.. ada award utk kakyong kat sini rupanya... kenapa tak dtg ke blog & inform...

terima kasih ya...

"myheart"-abieyazaly- said...

adehhhlaa kak yong lupa la plk...hehehe.

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~