Wednesday, May 4, 2011

Cameron Highlands lagi..

Assalamualaikum...minggu lepas ke cameron lagi ngan family abg aku,maklumla cuti panjang.tapi hubby still kena keja(cian kat abg,takpala next time kita p k)...kebetulan adik aku dah abih exam ambk dia kat PUO terus zasss ke cameron....cuaca ujan x berapa bestla kali ni & org punyala ramai naik pening aku dibuatnya....kita layan picja la k...




" nu un..."

" sikembar & puteri kesayanganku..."



" ni lah family abg aku...."

" mari2 buat mcm makngah buat ni k..." :p

2 comments:

Sitisifir10 said...

lamanya rasa tak jalan ke Cameron...kalau ke sana selain dari beli teh yg pelbagai jenama ada tu, sll beli sayur raja...mmg sangat best sayur itu

"myheart"-abieyazaly- said...

sayur raja x penah mkn lg nih..nanti nak try lah.

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~