Wednesday, May 4, 2011

Cameron Highlands lagi..

Assalamualaikum...minggu lepas ke cameron lagi ngan family abg aku,maklumla cuti panjang.tapi hubby still kena keja(cian kat abg,takpala next time kita p k)...kebetulan adik aku dah abih exam ambk dia kat PUO terus zasss ke cameron....cuaca ujan x berapa bestla kali ni & org punyala ramai naik pening aku dibuatnya....kita layan picja la k...




" nu un..."

" sikembar & puteri kesayanganku..."



" ni lah family abg aku...."

" mari2 buat mcm makngah buat ni k..." :p

3 comments:

Sitisifir10 said...

lamanya rasa tak jalan ke Cameron...kalau ke sana selain dari beli teh yg pelbagai jenama ada tu, sll beli sayur raja...mmg sangat best sayur itu

"myheart"-abieyazaly- said...

sayur raja x penah mkn lg nih..nanti nak try lah.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~