Thursday, February 26, 2009

- SLMT HARI LAHIR MAK & AYAH -






SLMT HARI LAHIR MAK & AYAH...(beloved mum & dad)semoga sihat2 selalu hendaknyer,besday mak ngan ayah aku dlm bln 2 so aku bt sekali la,aku belikan kek ngan hadiah..opppsss lupa plk nak snap pic hadiah yg aku ngan adik bongsu aku bg.mcmana boleh lupa plk ekk..ish..ish..maybe sedap sngt kot mkn kek tu smpi t'lupa plk,kek ni aku beli kat hotel UiTM PP sedap gilerrrr (TIRAMISU CAKE)harganya blh tahan gak ler 1kg RM52 rngt.tapi memang puas hati ler,kalo ader yg nak order silakan lah,kami sayangkan mak ngan ayah!!!!!!!

1 comment:

Kamsiah said...

hepi besday pakcik,makcik...bertuah ada anak yg ingat besday org tua,,..

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~