Wednesday, July 15, 2009

- jalan2 -






Assalamualaikum...ermmm arinih aku x dak kelas so bolehlah aku update blog nih,bukanya x dak masa,tapi kemalasan yg melanda diri aku ni,pic ni masa aku p jln2sekitar island,rugi besaq ooooooo aku x bawa bj salin.kalo tidak boleh aku mandi ngan puteri aku nih,hubby aku x habaq pun nak singgah sini(taman belia)geram betoi la.ni masjid apa tah,yg aku tau masjid terapung ja heheheee...cantik sngt,mcm kat langkawi la.sapa2 yg turun island jng lupa singgah no!!!

1 comment:

<< s| tED| >> said...

ekekekeke.. patutlah lame x update.. g jenjalan ek?

hehehehe..s elamat berblogging semula!! :)

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~