Tuesday, December 15, 2009

"Princess Kebaya Contest"



Kali ni wawa anjurkan “PRINCESS KEBAYA CONTEST”contest ni mudah & simple ja...mai la ramai2 join contest ni…pic bj kebaya labuh moden diatas ni diambil semasa kenduri kawen abg aku.kaler ijau,sama kaler ngan pengantin la plk...aku suka sngt ngan kaler ni,time ni aku br kawen slim melim lg la,but now heheee....lariksss


Syarat-syaratnye mudah je:
-Contest ni terbuka kepada semua bloggers.

-Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.

-Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.
+ 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.

-Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….

-Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.

-Entry tu mestilah guna tajuk ni “PRINCESS KEBAYA CONTEST”

-Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.

-Pemenang akan dinilai oleh pihak juri yang terlibat dari segi KEANGGUNAN dan KESOPANAN korang dalam menggayakan kebaya. So….posing la cam mana pun :)….tapi, gambar kebaya kawin korang yg dah sedia vogue de vass tu disqualified tau…….

-4 PEMENANG TERBAIK AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI DARI WAWA
hadiahnya....bukan kebaya tau :)

-Tarikh Akhir Penyertaan : 17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)


p/s:jng tunggu lama2 nanti basi...

5 comments:

M Nazri said...

Bagus tu....ada contest. Tapi saya tak leh masuk.

By the way , saya nak syer satu idea. Sila lihat :

Assalamualaikum ,

Sebagai pembuka kata saya adalah agen takaful di Prudential BSN Takaful cawangan Seberang Jaya, Penang. Untuk makluman saudara/saudari, saya ambil alamat email dari blog saudara/saudari.

Tujuan saya menulis email ini ialah untuk memperkenalkan tentang Perlindungan Takaful Keluarga.

Idea asasnya ialah : 1. Lindungi Pendapatan
2. Mencipta Peruntukan Perubatan
3. Simpanan atau Pelaburan

Penerangan lanjut boleh rujuk di : https://www.prubsn.com.my/accounts/prubsn/

YM saya : nazrikda2005

Terima kasih

Mohamad Nazri Bin Shafie
Prudential BSN Takaful
019 592 6319

wawa said...

salam kenal “myheart”-abieyazaly..

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok...
ayu:) lain dr yg lain kebaya tu....
unik =)
k good luck...tunggu result ye

"myheart"-abieyazaly- said...

ok thanks wawa...

"myheart"-abieyazaly- said...

ok jgk tu nazri,tapi sy kena tanya dulu husband sy k...apa2 nanti sy call/ym.

Anonymous said...

Rasa saya husband awak setuju sebab sebelum tanya husband awak, awak kata kat dia yang awak nak bagi surprise(hadiah) utk nya.

Maksudnya : Husband awak akan rasa selesa sikit sebab awak dah sediakan tabung perubatan awak bila ada pelan ni. Jadi, tentang kos perubatan awak , dia tak perlulah risau sangat nanti in case kalau sakit. Sambil-sambil tu, awak ada juga simpanan utk hari tua nanti.

Kalau nak tahu lebih lanjut, saya boleh jumpa awak dan husband.


Mnazri

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~