Tuesday, September 1, 2009

Contest Pasangan Seiras..

dan akhirnya...aku memilih pic ni tuk dipertanding,ada serupa x?.
name : Noor Bakhyah Razali a.k.a abiey
name pasangan : Muhammad Bahiuddin Razali(adikku)
syarat2 wajib.


1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

- siap(aku ngan adik lelaki aku)

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)dan tinggalkan link nya di entri ini.

- siap
3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html

- siap

syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,tak yah la letak.

- siap

5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/di blog list anda.

- siap

6. Lastly, be my follower ;D

- siap

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.

p/s:jom masuk!!!...

2 comments:

sI tEDI said...

kenapa tak guan pic yang dgn emak tu.. lagi seiras..
apapun semoga berjaya :)

"myheart"-abieyazaly- said...

x blh la tedi,ibu ngan anak x dikira....

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~