Friday, August 28, 2009

kAwAn2 tLg La Aku...(Contest Pasangan Seiras)

"Aku with my beloved Mr. Hubby..."

"Aku ngan Adikku comey.."

"Aku with my beloved Mum..."


Salam cemua...ari nih aku nak minta TOLONGGGG... kengkawan cemua,bkn dlm bentuk wang ringgit/harta benda,tapi cuma kepandaian mata semua tuk meneliti,melihat & memberi jawapan pic yg mana 1 seakan seiras wajah kami.mulanya aku nak join 1 contest nih,tapi disebabkan bnyk pic sngt so aku x tau yg mana 1 pilihan hatiku tuk send pic nak join contest ni...besar harapan aku kalo kengkawan dpt tolong aku k...TQ(kalo nak join contest nih silakan la...)

(ni aku copy paste jer...jng mare)
kali ni kontes Pasangan seiras..

anjuran http://miezaniera.blogspot.com/ di link ini

syarat2 wajib.
1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan
-DONE
2. Saya warga Malaysia dan 'perasan' mempunyai wajah yg seiras dengan saudara kandung saya.. heheeh2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)dan tinggalkan link nya di entri tuan rumah..
-DONE

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html -donesyarat2 sunat.
-DONE
4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,tak yah la letak.
-DONE

5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/di blog list anda.
-DONE
6. Lastly, be my follower ;D
-DONE
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.yang sunat pun saya dah buat yeee.. sbb sunat ni kalau kita tak buat takpe.. tapi kalau buat, dapat pahala kan..?? kan?? heheheheh...

start today until 04.09.2009 @ 5.00 pm

7 comments:

sweetheart said...

amik gambaq yg dengan mak
hang..

<< s| tED| >> said...

dengan mak yang gambar tutup mulut tu ok..
kalau 1 pilihan lagi dengan adik..
memang seiras 2-2 gambar tu..

aku tak boleh masuk contest ni.. x seiras dgn sapa2. hehehehe

"myheart"-abieyazaly- said...

ya..ka.tq2 sweetheart.

"myheart"-abieyazaly- said...

lorrr ya ka tedi tq2...

adda said...

dgn mama awak tu la.. sgt sama hihi

"myheart"-abieyazaly- said...

thanks adda...

Anonymous said...

bakhyah.. aku tgk mak hang dgn hang.. ok la.. nmpak seiras betoi..

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~