Monday, August 3, 2009

putri AkU sudah pandai...




Assalamualaikum cmua...wahhhlama rasanya aku x update blog ni almaklumla cuti panjang,apapun aku ucapkan timakaseh pd UiTMPP coz bg jgk cuti 2hr walaupun 1 hr lg di tarik balik tanpa pengetahuan aku...huhhhuu sedih jgkla,tapi x pa aku ambk cuti thn aku yg masih bnyk tu cewahhh blagak la plk.sepanjang cuti ni aku x bt apa pun b'main bersama ngan putri & family aku yg tersayang.utk pengetahuan sapa2 yg tngh baca ni putri aku dah pun blh b'jalan genap umur dia setahun br blh b'jln kira normal la tu kan,bila dah anak aku blh b'jln nih harap2 dptla aku kuruskan bdn aku yg tngh montel nih kan hahahaha...sebabnya penat ligan/kejar anak.InsyALLAH :)

3 comments:

lynn_82 said...

insyallah bakyah..mudah mudahan...hehehe...aku mendoakan yang terbaik untuk kawan-kawan aku

sweetheart said...

wah xlama lg bakyah kurus main
kejaq2 ngan nabihah

<< s| tED| >> said...

hikmah yg tersembunyi.. :)

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~