Thursday, August 27, 2009

cAtAtAn SeBeLuM bLn pUaSa...

yum...yumm...sedap oooo...

" ishh...lmbt betoi la makanan ni nak smpi..."

menu tuk puteri aku...

hubby aku yg kelaparan gamaknyerr...

mana lg kalau bkn di MARRYBROWN(Family Restaurant)kat pasaraya KRICO...aku ajak hubby p mkn kat situ,sana,sini..MB.lama x p mkn,teringin la plk bila aku bc dlm blog member aku.dan...dan,telan air liur...di MB ada menu tuk berbuka,nampak mcm sedap jgkla...x blh jd aku kena p berbuka kat sana nih...nanti kempunan mcm batu belah batu bertangkup...heheee...






4 comments:

<< s| tED| >> said...

x pernah masuk MB.. walaupun ada kat melaka ni.
tgk saja muka mawi kat depan pintu masuk sebagai penyambut tetamu..
terus corner tempat lain

ha ha ha ha

adda said...

yummy sedapnye

"myheart"-abieyazaly- said...

lorrr ya ka,ni mesti anti mawi nih tambah2 plk kawen ngan eken kan..kann...kan...tedi

dulu sy minat mawi gak but now dah x brp nak minat dah... xtau la pasai pa

try la MB sedap jgk ler...

"myheart"-abieyazaly- said...

adda jom p MB...

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~