Thursday, August 27, 2009

Merdeka Belly Contest...


mai ramai-ramai...join contest yg di anjurkan oleh cik min kita...

Salam cemua...wah x sangka plk dlm bln puasa aku ni gila nak join contest,tapi x pa contestnya pon senang2 jgk la,x memeningkan kepala just 4 fun ok...pic ni time aku ngandungkan puteri sulung aku (nabihah)time nih hampir nak masuk ke8 bln.mak aku sedang usap2 perut aku perasaan aku punya la gembira & b'syukur yg x terhingga kerana aku bakal menjadi ibu seperti yg di idam2kan oleh setiap yg bernama wanita.time aku ngandungkan nabihah nih aku suka sngt jln2 mkn angin...tngk perut aku dah besaq pon aku still boleh jln2 lg,mengalahkan org yg x mengandung...suka punya pasai apa pun jadi,x gitu....!!!


ni aku copy paste jer tau...

Merdeka Belly Contest.....ibu kepada CKjunior a.k.a CikMin berbesar hati nak mengadakan kontes peyut besha ni..peyut ibu2,mommy2,ummi2 dan mama2 yg ada baby inside the belly okeh..kontes ini diadakan kerana ketika dan saat ini..CikMin sgt2 suka melihat peyut sendiri yg sedang membesha ni...walaupun peyut CikMin besha bagak...tp chumei jek bila tgk ada 'somebody' kt dlm tu moving2 dan kicking2..sweet tau..hehehe...

So..lets join!!Syarat2 nya sgt mudah okeh...

1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..sila jadik Follower jika belum okeh...paksa neh..huhuhu.

-DONE

2)Copy Logo kt atas tu dan backLink Entry ini(mcm kt sidebar CikMin tu), letakkan di sidebar blog ANDA dan paksa lagik..

-DONE

3)Linkkan blog ini didalam link list/bloglist ANDA.

DONE

4)Sila ambil gambar Belly ANDA dan buat Entry Khas di Blog ANDA menggunakan tajuk MERDEKA BELLY CONTEST dan JGN LUPA tinggalkan Link Entry ANDA di komen box CikMin dibawah entry ni..supaya senang CikMin dan CKjunior nak wat sport check nnt..disamping tu cite la sket kan..perasaan ANDA ketika itu..tak susah kan..hehehe...

-DONE

5)Tarikh tutup pada 31 ogos 2009 ini..dan 1(SATU) pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah..pemenang akan diumum pada tarikh yg akan diumumkan nanti..mungkinkah ada pemenang ke-2 ke-3..kita tgk dulu nnt wokey...

Sila ikut syarat2 yg telah ditetapkan..ini bagi mengelakkan penyertaan ANDA dibatalkanTentang Gambar tu ..tunjuk peyut tu jek...camni....crop pun okeh...

Hadiahnya???....nak tgk skg ke??....ye la..ye la...sila la tgk okeh...yg sgt menjadi kegilaan CikMin skg...

-------------------------

Cloth Diapers for your baby
Okey...berminat x?sila lah mula mengambil gambar peyut ANDA yg chumei...

p/s : sila join contest nih...

2 comments:

CikMin said...

salam..sori klu cikmin bertanya ni..baby skg umo bape...?

"myheart"-abieyazaly- said...

w,salam.baby umur 14 bln dah...x leh join ker?alaaaaa

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~