Monday, August 10, 2009

:: RADIX fc ::

"geramnya aku lmbt sngtla..."

mil aku...
aku yg semakin montel....

hubby & puteri aku...


" ibu nak tu...tu..."


Assalamualaikum,ptg khamis lepas,hubby aku bawak p mkn kat RADIX FRIED CHICKEN.ni kira kali ke2 la aku p,almaklumla jauh kalau dekat2 area sini x tau la brp kali dah aku p.punyala teringin nak mkn mcm megidam plk hehehheee...aku tngk dlm blog member aku balik keja terus aku ajak hubby aku p.hhmm...awatla lmbt sngt buka kat penang nih???kalau aku ada modal teringin jgk aku nak buka kat png nih...kuang..kuanggg.kalau ada sesiapa yg nak join HPA blhla contact aku k.(www.hpa.com.my)






2 comments:

<< s| tED| >> said...

di melaka hampir buka di mydin mitc melaka. tapi lambat sgt lak.. ekekeke..

"myheart"-abieyazaly- said...

tu la pasal...org melayu nih lambat & lembab

...~PeMbUkA bICaRa~...

~SwEeT~


~@`OrG2 yG kU sAyAnGi`@~

MUTIARA KATA...


~@~ cInTa ~@~